Sour Ale
Kyselá piva vychází se starodávného pivního stylu GOSE z Německa. Kyselosti piva se dosahuje přidáním koriandru a soli, poslední dobou se ale specifické chuti dosahuje také za pomoci ovoce. Pokud hledáte něco opravdu speciálního určitě vám doporučujeme "kyseláče" vyzkoušet, uvidíte, že vás svou lahodností a návykovou chutí mile překvapí.
Nejprodávanější

Noční přelud nebo skutečnost? Kyselé pivo, které vzniklo během nočních přesčasů sládků pivovaru Tanker. S velkým množstvím černého rybízu a tříslovin.

Nonšalantní aronie. Tmavě karmínové kyselé pivo s velkým množstvím plodů aronie, zrající v sudech po červeném víně. V chuti převládá kyselost a trpkost.

Rudý déšť. Divoké, rubínově červené kyselé pivo s černým rybízem je dokonale vyváženou záplavou sladko-kyselých chutí, s lehkou trpkostí na závěr.

Divoká malina. Karmínová čtrnáctka, zrající v dubových sudech s malinami, jejichž chuť převládá v každém doušku.

Pastry Sour Ale s borůvkami, banánem a Ube džemem (filipínský, fialový džem z místní odrůdy sladkých brambor)

Pastry Sour Ale s lesním ovocem, švestkami, marshmallow a vanilkou