České pivo
Níže najdete ty nejzajímavější pivní speciály, co domácí české pivo nabízí. Můžete se těšit především na nabídku menších prověřených pivovarů, které ke své práci přistupují opravdu poctivě.
Vznešený Belgičan. Další výjimečné pivo vařené mnichy v belgickém pivovaru Rochefort. Téměř ebenový, 20° silák s karamelovou chutí a bylinnými tóny.
Pivní klenot. Tmavě mahagonové, 24° pivo vařené mnichy. Sladký, řízný a výrazně kořeněný skvost.
Imperial Pastry Stout v kooperaci s chorvatským Garden Brewery
Spolupráce pražské Sibeerie se španělským pivovarem La Calavera přinesla své.. pivo. Mixed fermentation Sour Ale stařený v sudu po Olorosso.
Imperiál Saison, který po dobu 8 měsíců ležel v sudu po calvadosu a do kterého byly přidány tonka boby, které dodají lehké oříškové tóny.
Imperiál Saison, který po dobu 8 měsíců ležel v sudu po calvadosu.
Imperiál Saison, který po dobu 8 měsíců ležel v sudu po calvadosu, doplněný o pomerančovou kůru.