Cider

Cider (Občas též: cidre, sajdr, cajdr) vzniká kvašením jablečného moštu. Nicméně výroba kvalitního nápoje samozřejmě nevzniká tak, že si po úrodě uložíte mošt z chalupy do komory a necháte jej tam pár měsíců pracovat. K výrobě kvalitního cideru se využívají speciální odrůdy jablek, které je potřeba namíchat v ideálním poměru. Následně se mošt naplní do sudů a nechá se uzrát. Tím ale práce nekončí, výsledný proudkt se očistí, stočí do lahví a pasterizuje. Mezi jednu ze zajímavostí tohoto nápoje patří také ten fakt, že jede o jeden z nejstarších alkoholických nápojů na světě. 

Nejprodávanější

PhotoRoom 005 20220212 215316
Johannes Cyder Kir Breton
Skladem
Kód: JHC003
 
54 Kč
KNJ 4794orig
Johannes Cyder Demi Sec
Skladem
Kód: JHC002
 
54 Kč
KNJ 4791orig
Johannes Cyder Extra Brut
Skladem
Kód: JHC001
 
54 Kč
Stránka 1 z 1 - 3 položek celkem
KNJ 4791orig
54 Kč

Anglická klasika z jižních Čech. Extra suché provedení.

Kód: JHC001
KNJ 4794orig
54 Kč

Anglická klasika z jižních Čech. Polosuché provedení.

Kód: JHC002
PhotoRoom 005 20220212 215316
54 Kč
Kód: JHC003

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení