Cider
Cider (Občas též: cidre, sajdr, cajdr) vzniká kvašením jablečného moštu. Nicméně výroba kvalitního nápoje samozřejmě nevzniká tak, že si po úrodě uložíte mošt z chalupy do komory a necháte jej tam pár měsíců pracovat. K výrobě kvalitního cideru se využívají speciální odrůdy jablek, které je potřeba namíchat v ideálním poměru. Následně se mošt naplní do sudů a nechá se uzrát. Tím ale práce nekončí, výsledný proudkt se očistí, stočí do lahví a pasterizuje. Mezi jednu ze zajímavostí tohoto nápoje patří také ten fakt, že jede o jeden z nejstarších alkoholických nápojů na světě.
Nejprodávanější

Anglická klasika z jižních Čech. Extra suché provedení.

Polosuchý cider vyrobený zejména z odrůdy Ontario. Je plný, chuťově vyvážený, výrazně perlivý, s kyselinkou dlouhým závěrem.

Suchý cider - skvělý jednoodrůdový s výraznou kyselinkou po zelených jablkách. Je svěží, s výraznou ovocnou vůní. V láhvi se postupně zakulacuje a vyvíjí.

Suchý cider vyrobený ze starých českých odrůd. má plné tělo, jemně nahořklý s kyselinkou v závěru.