Cider

Cider (Občas též: cidre, sajdr, cajdr) vzniká kvašením jablečného moštu. Nicméně výroba kvalitního nápoje samozřejmě nevzniká tak, že si po úrodě uložíte mošt z chalupy do komory a necháte jej tam pár měsíců pracovat. K výrobě kvalitního cideru se využívají speciální odrůdy jablek, které je potřeba namíchat v ideálním poměru. Následně se mošt naplní do sudů a nechá se uzrát. Tím ale práce nekončí, výsledný proudkt se očistí, stočí do lahví a pasterizuje. Mezi jednu ze zajímavostí tohoto nápoje patří také ten fakt, že jede o jeden z nejstarších alkoholických nápojů na světě. 

Nejprodávanější

MG 9546 PhotoRoom
Johannes Cyder Kir Breton
Skladem
Kód: JHC003
 
54 Kč
MG 9544 PhotoRoom
Johannes Cyder Demi Sec
Skladem
Kód: JHC002
 
54 Kč
MG 9545 PhotoRoom
Johannes Cyder Extra Brut
Skladem
Kód: JHC001
 
54 Kč
Stránka 1 z 1 - 3 položek celkem
MG 9545 PhotoRoom
54 Kč

Anglická klasika z jižních Čech. Extra suché provedení.

Kód: JHC001
MG 9544 PhotoRoom
54 Kč

Anglická klasika z jižních Čech. Polosuché provedení.

Kód: JHC002
MG 9546 PhotoRoom
54 Kč
Kód: JHC003