Alvinne
Vlámská kyselá piva a mnohem více nabízí trojice mužů, kteří v roce 2004 založili v Belgii tento pivovar, ve kterém oživili a inovovali tradiční vlámské pivní styly. Používají prastaré techniky smíšeného kvašení, nechávají piva zrát v nerezových tancích a hlavně v dřevěných sudech od vína, v čemž jsou považováni za evropské průkopníky. Inspiraci však našli v historii, kde takové zrání bylo běžnou praxí.
Jejich nabídka je široká, od světlých piv po tmavá, od slabých po velmi silná, s ovocem či bez a samozřejmě jejich nejoblíbenější, piva kyselá. Používají vlastní kmen kvasnic Morpheus, který si přivezli z Francie a kultivovali na požadovaný standard. Tyto kvasinky dodávají jejich pivu tak typický vlámský nádech. Zaručeně vás tohle pivo potěší, otázkou však je, máte na něj dost odvahy?

Vlámský silák pro začátečníky. Pro ty, co si nejsou jisti touto kyselou rodinou. Spíše sladké pivo, s lehkou kyselostí a medovou barvou i chutí.

Rubínový kyseláč pro nerozhodné. Výjimečné, kyselé pivo, s ovocnými tóny a chutí červeného vína.

Malinový Freddy. Výrazné ovocné pivo. Temný mahagonový kyseláč, s chutí červeného vína, zjemněný malinami a višněmi.

Silačka Sofie. Měděné, velmi silné pivo, s chutí angreštů a sherry. Opatrnost na místě!

Sofie s rebarborou. Výrazné, temně zlaté, nakyslé pivo, s obilnou chutí a rebarborou.
Stránka 1 z 1 - 6 položek celkem